instagram
gmail
Pritisni ESC za izlaz.

myself Moje ime je Dragana 😉. Inače mogu reći za sebe da sam veliki zaljubljenik u kuhanje i proizvode s domaćih polja. Osim kuhanja, volim prirodu, fotografiju, dizajn i životinje, a posebno moju macu Cici ❤ .

Kuhanje i estetika su za mene jako povezane stvari koje ne mogu jedna bez druge, i kada sam u kuhinji, kada smišljam nove recepte, ideje, jednostavno uvijek pronađem način da ono što skuham ujedno i dizajniram, što za tanjur, što za društvene mreže.

Zaljubljenost u kuhanje nisam primila od malih nogu. Ono traje par godina, otkad sam se odselila i počela kuhati. Kada sam bila kući, mama je uvijek pravila „klasična“ 😶 jela koja sam voljela, ali isto tako voljela sam i neke druge okuse pa sam se odlučila upustiti u te kulinarske avanture. Tako sam malo po malo stvorila svoj svijet u kuhanju 🍜🥙🥗 .

Što se tiče kuhinja, favorit su mi meksička, kineska i indijska kuhinja. Volim egzotične okuse, začine koji su drukčiji, imaju tu neku posebnu aromu. Volim se s njima igrati i eksperimentirati tako da kao rezultat uvijek na stol dođe neko fino i ukusno jelo. Svojim blogom želim ljudima pokazati kako za malo novaca i malo vremena mogu zaista napraviti brz, zdrav obrok te u isto vrijeme mogu biti kreativni i maštoviti 🎨🍕.

Nadam se da ćete kroz moje recepte pronaći inspiraciju i otkriti nove okuse. Ukoliko probate neki od recepata, ostavite mi povratnu informaciju - kritiku, pohvalu ili savjet. Hvala na posjeti! Dragana

Ukoliko ste raspoloženi za suradnju, ili pak dati određeni savjet, kritiku, možete mi se javiti.

Newsletter